• Str. Cerna 21B, Râmnicu Vâlcea
  • office@tarem.ro
  • 8:00 – 17:00
Thumb

Sistemul de administrare si securitate

SICO ERP dispune de un sistem de administrare si securitate a resurselor sale.

Accesul in aplicatie se face printr-un nume de utilizator si o parola de acces unice, fiind criptate si asigurate pe serverul bazei de date cu maximum de siguranta oferite de MS SQL Server si de aplicatia server.

Totodata, in functie de performantele statiilor si ale conexiunilor la server, administratorul aplicatiei poate modifica, pentru fiecare statie de lucru, volumul maxim implicit al transferului de date de la server la statie, optimizând astfel duratele de lucru.

Administrarea  drepturilor de acces in sistem se face pe trei nivele, simultan:

  1. La intrarea in aplicatie, prin preluarea restrictiilor si permisiunilor de utilizator asupra datelor, operatiunilor, tranzactiilor, modulelor si rapoartelor aplicatiei.

Aceste drepturi si restrictii sunt detaliate la nivel de modul, operatiune, document, câmpuri de date din documente, tranzactie, operatie, grupe de operatii, tipuri si continut de rapoarte s.a.

Drepturile si restrictiile sunt acordate de catre administratorul de sistem.

Ele sunt incarcate automat si devin efective pentru fiecare utilizator la intrarea in orice interfata de aplicatie client.

  1. In timpul lucrului efectiv in aplicatie, la toate solicitarile aplicatiei client adresate serverului. Aceste solicitari, privite ca cereri de utilizator, sunt evaluate automat si validate conform permisiunilor si restrictiilor de utilizator, fiind executate sau nu de catre sistem.
  2. La nivelul interfetei aplicatiei client prin meniul si configurarea acesteia pe functiuni specifice unor categorii de utilizatori.
Thumb
Thumb