• Str. Cerna 21B, Râmnicu Vâlcea
  • office@tarem.ro
  • 8:00 – 17:00
Thumb

Gestiuni pentru evidenta si repartizarea cheltuielilor nemateriale si/sau indirecte

Aceste module permit prelucrarea tuturor datelor si a documentelor privind cheltuielile nemateriale, a cheltuielior indirecte si a altor tipuri de cheltuieli si costuri ale companiei.

Daca pentru prelucrarea documentelor primare privind costurile materiale directe ale activitatilor unei companii (ex. consumurile dintr-o gestiune de stocuri) exista rezolvari in toate aplicatiile informatice de gestiune, pentru evidenta celelorlalte structuri de costuri sunt foarte putine rezolvari performante.

O solutie generala, originala si foarte eficienta pentru evidenta tuturor costurilor complete ale activitatilor si obiectivelor unei companii este oferita de SICO ERP prin realizarea acestor tipuri de gestiuni (module) de date si rapoarte.

Modulele de acest tip permit culegerea datelor dupa o macheta de tipul unui bon de consum. Campurile si continutul unui astfel de document permit introducerea, cantitativa si/sau valorica a oricaror elemente de cheltuiala, structurate pe activitati, obiective, subunitati sau orice alt centru de cost.

Sunt realizate conexiuni directe intre aceste machete de date si machetele de date gestionate in cadrul altor module ale aplicatiei (exemplu facturi de prestatii de la furnizori), astfel incat sa nu existe redundanta in culegerea datelor.

Prin intermediul acestor module ale aplicatiei se realizeaza sursa de date completa pentru costul complet al activitatilor, obiectivelor, structurilor organizatorico-functionale  sau al oricaror centre de cost configurate in cadrul unei companii.

Thumb
Thumb